Z našimi izkušnjami in s pomočjo sodobne tehnologije vam lahko pomagamo rešiti tehnični problem, pa naj bo to tabla, planer letnih dopustov za specifično dejavnost ali obnova komandne plošče zahtevnega stroja. Pri izvedbah si pomagamo z laserskim izrezom in numerično krmiljenimi stroji, kakor tudi z sodobnimi materiali. Reševanje problematičnih stvari so nam stalen izziv.

Oglaševanje in senčnik

Z materialom mesh perforirano platno ki smo ga napeli na menjalne okvirje smo dosegli, da kadar ni potrebe po senčenju lokala so speti v trikotno obliko in tvorijo 3d oglaševanje za mimoidoče, ko pa posije sonce jih s pomočjo sponke na okvirju preprosto pripnemo na izložbo in z tem zasenčimo lokal.

Menjalni okvir za oglaševanje artiklov v poslovalnici

Izdelamo svetlobne okvirje z led diodno osvetlitvijo in na njih pritrdimo menjalne klip okvirje s tem smo pridobili veliko oglasnega prostora s katerega stranka lahko sama upravlja in menjuje vsebino. Porabe el energije je minimalna kakor tudi segrevanje prostora. Pri izvedbah si pomagamo z laserskim izrezom in numerično krmiljenimi stroji, kakor tudi z sodobnimi materiali. Reševanje problematičnih stvari so nam stalen izziv.

Poglejte nekaj naših referenc:

Pošljite povpraševanje