Vi določite mesto in velikost table mi izdelamo osnutek in tablo izdelamo in postavimo. Glede na vaše želje vam bomo svetovali in piskali najugodnejšo in kvalitetno rešite.

Ko boste postali naša stranka vam nudimo tehnično podporo in asistenco na področju reklame in marketinga. Redno spremljamo zakonodajo na področju oglaševanja, postavitev tabl, pridobivanja soglasij za postavitev in oglaševanja zato vam lahko nudimo kvalitetno in ažurno storitev.

Lahko se dogovorimo tudi za uslugo, "pripravljenost na klic“ in vas spremljamo skozi dogodek. Vi obrazložite način predstavitve, mi izdelamo promocijsko stojalo in ga opremimo z vašim materialom in logotipi, stojalo vam dostavimo na mesto predstavitve in po potrebi ga tudi odpeljemo in postavimo na lokaciji prireditve.

Nacrtujete dogodek; mi vam poskrbimo za pripravo ( vabila, priznanja, nagrade, scena ) in postavitev dogodka, pozneje tudi za pospravljanje in hrambo materiala do naslednjega leta. Pri načrtovanju rekalmenega orodja vam od vaše ali naše ideje naprej v skladu z vašimi zahtevami in v skladu predvidenih sredstev izdelamo reklamno orodje - pano, promotor, tablo, dogodek, objekt... Opravimo vse tehnične faze od načrtovanja in izdelave do končne postavitve in razstavitve ter hrambe orodja. Poskrbimo tudi za primerno embaliranje orodja.

Pošljite povpraševanje