storitve web designIzdelujemo vse vrste spletnih strani, ki na enostaven in slikovit način predstavljajo naročnika in njegovo ponudbo storitev ter izdelkov. Pri izdelavi nudimo celovito storitev od tržne analize potreb naročnika in osnutka oblike za risalno desko, do implementacije dodatnih aplikacij na spletni strani (sistem za vodenje e-seznamv, e-obvestil). Dodatno ponujamo tudi regisracijo domen in spletnega gostovanja po ugodnih cenah.

Nudimo izdelavo grafične oblike, predloge, ki jo kasneje pripravimo za splet (razrez in priprava predloge v XHTML in CSS). Grafično predlogo izdelamo po vaši barvni shemi prepoznavnih zankov (logotip in barvna shema). Izdelano spletno stran postavimo na spletni strežnik, ki je lahko vaš ali ga zakupite pri nas (nudimo več vrst gostovanja za spletne strani).

V spletno stran vnesemo inicialno vsebino, opremimo s ključnimi besedami/frazami iz te vsebine in izvedemo osnovno tehnično optimizacijo. Spletno stran vpišemo v več različnih iskalnikov in isklanih mehanizmov. Na spletni strani vzpostavimo sistem za analizo obiska, preko katerega ima naročnik nadzor nad obiskom in delovanjem obiskovalcev na spletni strani.

Nudimo tudi izobraževanje za več različnih aspektov pojavljanja na spletu (Kako pripraviti vsebino za objavljanje na spletu, prikažemo osnovne oblikovne elemente, ki jih je potrebno na spletu upoštevati,...).

Procesa izdelave se lotimo v naslednjih korakih:

  • analiziramo trenutno stanje/želje naročnika
  • na osnovi analize določimo strategijo za implementacijo spletnega projekta
  • raliziramo pripravljeno strategijo
  • naročnika seznanimo z vsemi aspekti delovanja spletne strani (predstaviev, dokumentacija, video dokumentacija)
  • predstavimo osnovne posege v spletno stran, ki jih lahko izvaja stranka (ali se dogovorimo o vzdrževanju spletnih sistemov)
  • vodimo statistiko obnašanja obiskovalcev spletne strani
  • izdelamo načrt prilagajanja vsebine spletne strani glede na gibanje obiskovalcev
  • analiziramo količino povrnjenih sredstev iz spletne strani  (ROI) in izdelamo strategijo za povečanje povrnitve sredstev (za stranko pripravimo mnenjske raziskave na strani, analiziramo razmerje med obiskom in uporabo storitev/izdelkov preko spletne strani)
  • svetujemo pri posodabljanju vsebine na strani
  • skrbimo in vzdržujemo spletne sisteme in s tem omogočamo nemoteno delovanje in povrnitev vložnih sredstev (ROI)

Naša preprosta filizofija je, da mora spletna stran služiti namenu tako po funkciji kot tudi po oblikovnih in vsebinskih elementih. Vsebina, ki jo imate na spletni strani je pomemben del predstavitve ponudbe storitev/idelkov, mi vam pomagamo da bo kvalitetna in učinkovita.

Pošljite povpraševanje