storitve web designIzdelujemo vse vrste spletnih strani, ki na enostaven in slikovit način predstavljajo naročnika in njegovo ponudbo storitev ter izdelkov. Pri izdelavi nudimo celovito storitev od tržne analize potreb naročnika in osnutka oblike za risalno desko, do implementacije dodatnih aplikacij na spletni strani (sistem za vodenje e-seznamv, e-obvestil). Dodatno ponujamo tudi regisracijo domen in spletnega gostovanja po ugodnih cenah.

Nudimo izdelavo grafične oblike, predloge, ki jo kasneje pripravimo za splet (razrez in priprava predloge v XHTML in CSS). Grafično predlogo izdelamo po vaši barvni shemi prepoznavnih zankov (logotip in barvna shema). Izdelano spletno stran postavimo na spletni strežnik, ki je lahko vaš ali ga zakupite pri nas (nudimo več vrst gostovanja za spletne strani).

V spletno stran vnesemo inicialno vsebino, opremimo s ključnimi besedami/frazami iz te vsebine in izvedemo osnovno tehnično optimizacijo. Spletno stran vpišemo v več različnih iskalnikov in isklanih mehanizmov. Na spletni strani vzpostavimo sistem za analizo obiska, preko katerega ima naročnik nadzor nad obiskom in delovanjem obiskovalcev na spletni strani.

Nudimo tudi izobraževanje za več različnih aspektov pojavljanja na spletu (Kako pripraviti vsebino za objavljanje na spletu, prikažemo osnovne oblikovne elemente, ki jih je potrebno na spletu upoštevati,...).

storitve web cmsZa vas prilagodimo in postavimo sistem za upravljanje vsebin (CMS sistem) glede na vaše potrebe. CMS sistem omogoča aktivno urejanje in dodajanje vsebine v spletno stran zraven drugih razširjenih funkconalnostni, kot so dodatne komponente za različne namene.

Sistem omogoča, da na spletu ostanete ažurni s svojo ponudbo izdelkov in storitev, hkrati omogoča, da skrbite za svojo spletno stran sami in vam s tem odpadejo stroški zunanjih sodelavcev, če pa se za zunanje sodelavce odločite vam lahko posodobitve izvajamo mi. Stroški so nižji zaradi enostavnega vnosa in urejanja vsebine preko CMS sistema.